Akseli Huhtanen

Olen Akseli Huhtanen, vanhanaikainen ihminen uudenaikaisessa maailmassa. Koulutukseltani olen VTM ja filosofian opettaja ja työskentelen oppimisen parissa. Blogissani käsittelen itseäni kiinnostavia aiheita kuten oppimista, filosofiaa, yhteiskuntaa, mediaa, luontoa, metsää, kirjallisuutta ja kulttuuria yleisesti.

Blogi on olemassa, koska kirjoittaminen on minulle tärkeä itseilmaisun tapa, ja omassa blogissani julkaisukynnys on matala. Koen myös tarvetta jakaa kokemuksiani kuvitteellisen lukevan yleisön kanssa, ja toisaalta kirjoittaminen julkiselle alustalle selkeyttää ajatuksia itselleni.

Pidän blogia myös hyvänä yhteenkokoajana varsin sekalaisille kiinnostuksen kohteilleni. Monet kirjoitukset käsittelevätkin omaa suhtautumistani ilmiöihin.

Eräitä juttuja, joissa olen mukana:

  • FITech – Tekniikan alan verkostoyliopisto, joka edistää jatkuvaa oppimista, pääasiassa verkossa. Työpaikkani vuodesta 2019.
  • Dare to Learn – kansainvälinen oppimisen tapahtuma Helsingissä. Olin perustamassa tapahtumaa vuonna 2016.
  • Filo – Filosofiaa lapsille, nuorille ja yhteisöille ry –  yhdistys, joka edistää pedagogista filosofointia Suomessa.
  • Lasten filosofiapaja – projekti, jossa kehitetään lasten kanssa filosofoinnin muotoja, leikkisästi mutta syvällisesti.

Muu verkkoläsnäolo:

Jos et halua käyttää kirjoituksien kommenttikenttää, voit ottaa yhteyttä myös osoitteeseen huhtanen.a (se tavallinen) gmail.com